Summa: 0 kr
Användarnamn
Lösenord

Sälja via Buyorsell

 

Välkommen att göra dina affärer på Buyorsell, det är ett säkert sätt att avyttra sitt gods, fördelarna är många, ex. har vi över 10 000 köpglada besökare i veckan på våra säljportaler. Ni slipper släppa in främlingar i ert hem och risken minskar att ni säljer alltför billigt, efter 35 år i branschen är vår kunskap om priser stor. Läs nedan hur det går till.

 

sälja privata ägodelar.
Alla som säljer kan vara anonyma, Vi arrangerar försäljning av enstaka eller flera objekt, om utlämning kan eller måste ske på den plats där objektet befinner sig arrangerar vi utlämning på plats om så önskas. Ni har alltid möjlighet att lämna objekt på Buyorsell alternativt hämtar vi och flyttar det. Har ni något att sälja kontakta oss.

 

Sälja företagets ägodelar eller hela rörelsen

Vi kan anordna auktion med eller utan visning, utlämning kan ske på plats, eller så kan vi hämta och avyttra objekten med utlämning från BOS. Finns fastmonterade inventarier kan vi avyttra det mesta där kunderna själva monterar ned objekten, eller erbjuda nedmontering. Har ni något att sälja kontakta oss.

 

Konkurs, Dödsbon eller avyttring av Hela hem        

Vi har resurser att flytta objekten/ägodelarna på kort tid till vår lokal, alternativt anordnar vi webauktionen med utlämning på plats, kontakta oss.

Allmänt.

Allt är möjligt. Våra uppdrag utförs alltid med 100 procent diskretion. Vi tar det totala ansvaret för all hantering av auktionsgodset från att vi erhållit uppdraget fram till slutredovisning Vi verkställer alltid våra uppdrag i nära samarbete med er.
Vi finns i Holmsund utanför Umeå, Västerbotten, Axel Enströms väg 10, 91331 Holmsund.

Buyorsell
Axel Enströms väg 10
91331  Holmsund
 070-3450524
buyorsell.se@gmail.com

© 2023 Buyorsell
Information om cookies